Обстріл евакуаційного човна на Херсонщині: розповіли про стан поранених

Читать на русском
Люди, які постраждали 11 червня у результаті обстрілу військовими рф евакуаційного човна, перебувають у важкому стані та у стані середньої важкості.
Укрінформ

Люди, які постраждали 11 червня у результаті обстрілу військовими рф евакуаційного човна на Херсонщині, перебувають у важкому стані та у стані середньої важкості.

Про це повідомив керівник пресофісу Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Толоконніков, передає Укрінформ.

Відомо, що постраждалі зараз знаходяться у лікарні у важкому стані, в реанімації, деякі у середньої важкості стані – у них кульові поранення.

Вчора також допомогли двом чоловікам, які рятувалися від повені і росіян. За словами керівник пресофісу Херсонської ОВА, їх з гіпотермією доставили у лікарню, стан постраждалих задовільний.

Нагадаємо, ввечері 11 червня російські війська обстріляли човен із цивільними під час евакуації з лівого берега. В результаті загинули 3 особи, 23 були поранені.

Відзначимо, що внаслідок руйнування дамби Каховської ГЕС загинули 10 осіб: 8 – у Херсонській області та ще 2 – у Миколаївській.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: