У Донецьку «кадирівці» грабують цивільне населення – Генштаб

Читать на русском
У тимчасово окупованому Донецьку підрозділи голови Чечні Рамзана Кадирова грабують населення та знімають фейкові відео про бойові дії.
Фото: REUTERS

Окупанти грабують цивільне населення тимчасово окупованого Донецька, а також знімають постановочні відео про ведення бойових дій.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

«У південно-західній частині тимчасово окупованого Донецька відзначено перебування підрозділу «ахмат». Окупанти займаються грабежем цивільного населення у згаданому районі міста, а також знімають постановочні відео про ведення бойових дій», – говориться у повідомленні.

Також повідомляється, що 6 червня в результаті ефективного вогневого ураження силами оборони по району зосередження живої сили ворога у тренувальному таборі загинули 56 осіб бойовиків. Санітарні втрати уточнюються.

Крім того, у тимчасово окупованому Криму, зокрема, у Сімферополі, спостерігається тенденція замовчування місцевими ЗМІ факту знищення російськими окупантами Каховської ГЕС та наслідків цієї катастрофи.

«Відомо, що місцева окупаційна влада занепокоєна можливою панікою серед населення», – зазначили у Генштабі.

Нагадаємо, 8 червня в окупованих Луганську та Донецьку пролунали кілька вибухів.

Також повідомлялося, що на тимчасово окупованих територіях на Донеччині не вистачає питної води.

Раніше стало відомо, що ватажок вагнерівців Євген Пригожин збирається передати позиції своїх бійців у Бахмуті кадировцям.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: