Стало відомо, скількох цивільних вбили окупанти за добу на Херсонщині і Донеччині

Читать на русском
Щонайменше 3 людини загинули та ще 24 дістали поранення у Херсонській та Донецькій областях внаслідок російських обстрілів.
t.me/pavlokyrylenko_donoda

Щонайменше 3 людини загинули та ще 24 дістали поранення у Херсонській та Донецькій областях внаслідок російських обстрілів 8 червня.

Про це голова Донецької ОВА Павло Кириленко та прес-служба Херсонської ОВА повідомляють у Telegram.

Згідно з інформацією Херсонської ОВА, через російську агресію в області минулої доби 2 людини загинули, 17 − дістали поранення.

Російські окупанти 44 рази обстріляли мирні населені пункти Херсонщини, випустивши 188 снарядів з артилерії, мінометів, авіації, «Градів» та безпілотників.

При цьому, Херсон ворог атакував 7 разів, випустивши по місту 25 снарядів − окупанти поцілили у житлові квартали населених пунктів області.

На Донеччині російські загарбники убили одного цивільного (у Максимільянівці) та поранили 7 людей (4 у Максимільянівці, 2 у Торецьку та 1 у Ясній Поляні).

Нагадаємо, що у Житомирській області в ніч проти 9 червня було збито російську ракету. Її уламки впали на житлові будинки, внаслідок чого одна людина загинула, 3 були поранені.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: