У кремлі заявили, що події в Бєлгородській області «викликають глибоке занепокоєння»

Читать на русском
Пєсков заявив, що події в Бєлгородській області викликають глибоке занепокоєння і вимагають великих зусиль.
Фото з Twitter

Прессекретар путіна Дмитро Пєсков заявив, що події у Бєлгородській області «викликають глибоке занепокоєння» і вимагають «великих зусиль».

Його цитують російські ЗМІ.

Росія терміново вивозить ядерні боєприпаси із Бєлгородської області – ГУРЗа словами Юсова, для евакуації об'єкту Бєлгород-22 росіянам можуть знадобитися значні ресурси.

«Безумовно, те, що вчора сталося, викликає глибоке занепокоєння. Це вкотре підтверджує, що українські бойовики продовжують свою діяльність проти нашої країни. Це вимагає від нас великих зусиль. Ці зусилля продовжуються, продовжується і спеціальна військова операція, щоб у майбутньому не допускати подібних проникнень», – заявив Пєсков на брифінгу.

Однак у кремлі не настільки стурбовані, щоб володимир путін проводив спеціальне засідання радбезу рф – наприкінці тижня буде лише регулярна нарада.

Пєсков також не сказав, скільки людей проникло на територію Бєлгородської області та скільки ще залишається. Йому було важко відповісти, чому контртерористична операція триває так довго, і він відмовився коментувати те, що на будівництво захисних споруд у регіоні було витрачено 10 млрд рублів.

«Це українські бойовики з України. В Україні живе дуже багато етнічних росіян, але все одно вони є українськими бойовиками», – лише додав прессекретар російського президента.

Учора Пєсков повідомив, що путіну доповіли про «спробу прориву диверсантів».

Нагадаємо, у Бєлгородській області рф запровадили правовий режим контртерористичної операції.

Станом на сьогодні, як заявила місцева влада, Грайворонський округ все ще «зачищають від диверсійно-розвідувальних груп».

А слідчий комітет рф порушив шість кримінальних справ через події в області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: