У росії порушили шість кримінальних справ через події у Бєлгородській області

Читать на русском
Зокрема, йдеться про зазіхання на життя співробітників правоохоронних органів або військовослужбовців, замах на вбивство та умисне знищення або пошкодження майна.
Соцмережі

У вівторок, 23 травня, слідчий комітет росії порушив шість кримінальних справ через події, які напередодні відбувались у Бєлгородській області.

Про це повідомили у пресслужбі ск рф.

Зокрема, йдеться про зазіхання на життя співробітників правоохоронних органів або військовослужбовців, замах на вбивство та умисне знищення або пошкодження майна. Також справи були порушені щодо незаконного обігу зброї та вибухових речовин.

Росіяни звинувачують представників «українських збройних формувань» у тому, що ті скоїли «напад» на Грайворонський район Бєлгородської області.

«Житлові та адміністративні будівлі, об'єкти цивільної інфраструктури зазнали мінометного та артилерійського обстрілів. Внаслідок цих злочинних дій поранення отримали кілька цивільних осіб», - повідомляють у слідчому комітеті.

В Офісі президента повідомили, що Україна не має безпосереднього відношення до ситуації у Бєлгородській області.

Нагадаємо, вчора в Бєлгородській області рф запровадили правовий режим контртерористичної операції.

В українській розвідці підтвердили, що Легіон «Свобода росії» та «РДК» проводять операцію на території Бєлгородської області щодо створення «смуги безпеки» для захисту цивільних українців.

Вночі в центрі Бєлгорода стався вибух, повідомляли про «приліт» у будівлю ФСБ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: