У Бєлгородській області запровадили режим контртерористичної операції

Читать на русском
Російська влада каже, що ці заходи вжито для забезпечення безпеки громадян в області. Режим встановлює спеціальні заходи та тимчасові обмеження.
Ілюстративне фотоКоммерсантъ

У Бєлгородській області росії запровадили правовий режим контртерористичної операції з тимчасовими обмеженнями.

Про це повідомив губернатор області В'ячеслав Гладков у Telegram.

Він зазначив, що ці заходи запроваджені для забезпечення безпеки громадян в області.

«З метою забезпечення безпеки громадян у Бєлгородській області з сьогоднішнього дня запроваджено правовий режим контртерористичної операції, який встановлює спеціальні заходи та тимчасові обмеження. Починаючи від перевірки у фізичних осіб документів, що засвідчують їх особу та закінчуючи зупиненням діяльності небезпечних виробництв та організацій, у яких використовуються вибухові, радіоактивні, хімічно та біологічно небезпечні речовини», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, на Бєлгородщині сьогодні чути вибухи, публікують відео з військовою технікою. Місцевий губернатор заявив, що в область зайшла «українська диверсійно-розвідувальна група».

В українській розвідці повідомили, що Легіон «Свобода Росії» та «РДК» проводять операцію на території Бєлгородської області для створення «смуги безпеки» для захисту громадянських українців.

У кремлі заявив, що путін у курсі подій. Те, що відбувається, вважають «спробою відвернути увагу від Бахмутського напряму».

Пізніше з'явилася інформація, що у Бєлгородській області впав російський військовий гелікоптер Мі-8.

В Офісі президента повідомляли, що Україна не має безпосереднього відношення до ситуації у Бєлгородській області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: