У соцмережах обговорюють дивні події у Бєлгородській області рф

Читать на русском

У Бєлгородській області росії сьогодні вибухи, повідомляють про рух військової техніки та бої на КПП. Реакція соцмереж – у добірці.

У прикордонній Бєлгородській області росії сьогодні, 22 травня, відбуваються дивні події. Зранку в регіоні чути вибухи та оголошено повітряну тривогу. Місцевий губернатор В'ячеслав Гладков заявив, що у Грайворонському окрузі «працювала ППО по українських ракетах».

Пізніше в Telegram-каналах почали з'являтися відео з військовою технікою, зокрема, українським танком, який нібито заїхав на російську територію. Місцеві пабліки також повідомляли, що біля контрольно-пропускного пункту «Грайворон» триває бій з «українською ДРГ».

Губернатор Бєлгородської області заявив, що на регіон йде «масована інформаційна атака». Він підтвердив факт обстрілу, але сказав, що жодної евакуації населення немає, як і постраждалих серед місцевих. Відео з танком та повідомлення про ДРГ він не коментував.

«Слово і діло» подивилося, що у соцмережах пишуть про події у Бєлгородській області.

«Вся російська армія зараз у Приазов'ї. Якщо наступати через Бєлгород та Курськ, то запросто можна і до Москви дійти. Там військ майже немає – пусто», – написав Іван Яковіна.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський заявляв, що Україна не зацікавлена в атаках на територію росії, оскільки на це немає часу та зброї.

На інфографіці «Слово і діло» – на яких об'єктах прикордонного Бєлгорода цього року відбувалися вибухи та пожежі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: