Путін знає: у кремлі прокоментували події у Бєлгородській області

Читать на русском
У кремлі заявили, що путіну доповіли про події в Бєлгородській області. Те, що відбувається там, вважають спробою відвернути увагу від Бахмутського напрямку.
Reuters

Дмитро Пєсков заявив, що російському президенту володимиру путіну доповіли про «спробу прориву українських диверсантів» у Бєлгородську область.

Про це повідомляє російський «Інтерфакс».

У соцмережах обговорюють дивні події у Бєлгородській області рфУ Бєлгородській області росії сьогодні вибухи, повідомляють про рух військової техніки та бої на КПП. Реакція соцмереж – у добірці.

«Міноборони, ФСБ та Прикордонна служба доповіли президентові рф – верховному головнокомандувачу – про спробу прориву української диверсійної групи в Бєлгородську область. Ведеться робота щодо їх видавлювання з російської території та знищення цієї диверсійної групи», – сказав Пєсков, зазначивши, що «сил і засобів на місці достатньо».

При цьому події у Бєлгородській області у кремлі вважають «спробою відвернути увагу від Бахмутського напрямку».

Нагадаємо, сьогодні вранці у Бєлгородській області рф прогриміли вибухи, повідомлялося про рух військової техніки.

Місцевий губернатор спочатку сказав, що на регіон здійснюється «інформаційна атака», а за кілька годин заявив, що в область зайшла «українська диверсійно-розвідувальна група».

В українській розвідці повідомили, що Легіон «Свобода росії» та «РДК» проводять операцію на території Бєлгородської області щодо створення «смуги безпеки» для захисту цивільних українців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: