Операція у Бєлгородській області: бійці «РДК» захопили російську військову техніку

Читать на русском
Бійці РДК, які воюють за Україну, стверджують, що вони захопили російський БТР-82А, який був прийнятий на озброєння лише у 2011 році.
фото: ВВС

Увечері 22 травня бійці «Російського добровольчого корпусу» під час своєї операції у Бєлгородській області змогли захопити техніку окупантів.

Про це «Російський добровольчий корпус» повідомляє у Telegram, опублікувавши відповідні відео.

Україна не має безпосереднього стосунку до ситуації у Бєлгородській області – ПодолякРадник голови ОПУ зазначив, що поява партизанського руху у такій тоталітарній державі, як росія, була лише питанням часу.

Як зазначається, військові «РДК», які воюють за Україну, стверджують, що вони захопили російський БТР-82А, який був прийнятий на озброєння лише у 2011 році та обладнаний гарматою 30 мм.

«Ми не дочекалися солодких подарунків від російської «опозиції», тому зробили собі подарунок самі. БТР 82А, наприклад», - йдеться у повідомленні.

Також солдати захопили ще одну техніку російських окупантів, але її назви не уточнили.

Нагадаємо, на Бєлгородщині сьогодні чути вибухи, публікують відео з військовою технікою. Місцевий губернатор заявив, що в область зайшла «українська диверсійно-розвідувальна група».

В українській розвідці повідомили, що Легіон «Свобода росії» та «РДК» проводять операцію на території Бєлгородської області для створення «смуги безпеки» для захисту громадянських українців.

Раніше повідомлялося, що влада Бєлгородської області ввела режим контртерористичної операції.

Згодом стало відомо, що влада країни-окупанта проводить термінову евакуацію сховища ядерних боєприпасів, також відомого як «Бєлгород-22».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: