Росія терміново вивозить ядерні боєприпаси із Бєлгородської області – ГУР

Читать на русском
За словами Юсова, для евакуації об'єкту Бєлгород-22 росіянам можуть знадобитися значні ресурси.
Фото: Суспільне UA

Влада країни-окупанта проводить термінову евакуацію сховища ядерних боєприпасів, також відомого як «Бєлгород-22».

Про це в ефірі телемарафону заявив речник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов.

Україна не має безпосереднього стосунку до ситуації у Бєлгородській області – ПодолякРадник голови ОПУ зазначив, що поява партизанського руху у такій тоталітарній державі, як росія, була лише питанням часу.

Він зазначив, що цей об'єкт розташований неподалік прикордонного Грайворона. На ньому може знаходитися, зокрема, і тактична ядерна зброя.

За словами Юсова, для евакуації об'єкту «Бєлгород-22» росіянам можуть знадобитися значні ресурси.

«Ми розуміємо, що на евакуацію таких об'єктів потрібен серйозний план із залученням серйозної техніки та великої кількості особового складу», – розповів представник ГУР.

Він також припустив, що незабаром внутрішні конфлікти, які назрівали багато років, можуть активізуватися не лише на території Білгородської області, а й в інших регіонах росії.

Нагадаємо, на Бєлгородщині сьогодні чути вибухи, публікують відео з військовою технікою. Місцевий губернатор заявив, що в область зайшла «українська диверсійно-розвідувальна група».

В українській розвідці повідомили, що Легіон «Свобода Росії» та «РДК» проводять операцію на території Бєлгородської області для створення «смуги безпеки» для захисту громадянських українців.

Раніше повідомлялося, що влада Бєлгородської області ввела режим контртерористичної операції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: