У Бєлгородській області впав російський військовий вертоліт – ЗМІ

Читать на русском
Пропагандисти зазначають, що падіння не пов'язане з операцією, яку проводять російські добровольці у прикордонних з Україною районах.
Иллюстративное фото / dodmedia.osd.mil

У понеділок, 22 травня, у Бєлгородській області впав російський військовий вертоліт Мі-8.

Про це повідомляють пропагандистські Telegram-канали.

За їхньою інформацією, інцидент стався в районі населеного пункту Прохорівка, розташованого у північно-західній частині області.

Пропагандисти зазначають, що падіння не пов'язане з операцією, яку проводять російські добровольці у прикордонних з Україною районах.

«Місце ймовірного падіння знаходиться приблизно за 100 км від кордону і, за попередніми даними, пригода не пов'язана з проникненням ДРГ у Грайворонівському окрузі Бєлгородської області», – заявляють росЗМІ.

Нагадаємо, на Бєлгородщині сьогодні чути вибухи, публікують відео з військовою технікою. Місцевий губернатор заявив, що в область зайшла «українська диверсійно-розвідувальна група».

В українській розвідці повідомили, що Легіон «Свобода Росії» та «РДК» проводять операцію на території Бєлгородської області для створення «смуги безпеки» для захисту громадянських українців.

У кремлі заявив, що путін у курсі подій. Те, що відбувається, вважають «спробою відвернути увагу від Бахмутського напряму».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: