Російська влада заявляє, що «диверсійно-розвідувальна група ЗСУ» зайшла у Бєлгородську область

Читать на русском
У прикордонній Бєлгородській області росії сьогодні, 22 травня, відбуваються дивні події. Губернатор області заявив про «українську ДРГ».
Скріншот

На територію Грайворонського округу Бєлгородської області зайшла «українська ДРГ».

Про це повідомив губернатор області В'ячеслав Гладков у Telegram.

У соцмережах обговорюють дивні події у Бєлгородській області рфУ Бєлгородській області росії сьогодні вибухи, повідомляють про рух військової техніки та бої на КПП. Реакція соцмереж – у добірці.

Він зазначив, що російські силовики вживають необхідних заходів.

«На територію Грайворонського округу зайшла «диверсійно-розвідувальна група ЗСУ». Збройні сили рф разом із прикордонною службою, росгвардією та фсб вживають необхідних заходів щодо ліквідації противника. Подробиці повідомлятиму», – йдеться у повідомленні.

Місцеві Telegram канали пишуть, що «ДРГ» перебуває у Будинку культури у селі Гора-Поділ. Також є інформація, що готується евакуація.

Зазначимо, що у прикордонній Бєлгородській області росії сьогодні, 22 травня, відбуваються дивні події. Зранку в регіоні було чути вибухи та оголошено повітряну тривогу. А місцевий губернатор В'ячеслав Гладков заявив, що у Грайворонському окрузі «працювала ППО по українських ракетах». Також він заявив, що на регіон йде «масована інформаційна атака».

Користувачі соцмереж долучилися до обговорення подій у прикордонному регіоні росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: