У Повітряних силах відмовилися коментувати заяву рф про «знищення Patriot» у Києві

Читать на русском
У Повітряних силах заявили, що не коментуватимуть заяви російського міноборони про нібито знищення системи Patriot у Києві.
Фото: PAP

Представник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат відмовився коментувати заяву російського міноборони про нібито знищення американської системи Patriot у Києві цієї ночі.

«Відповідь є: ми не коментуватимемо заяви міністерства оборони ворожої держави. Більше нічого не говоритиму», – сказав Ігнат в ефірі телемарафону.

Раніше сьогодні представник міноборони рф Ігор Конашенков заявив, що «високоточним ударом гіперзвуковим ракетним комплексом «Кинджал» у місті Київ уражений зенітний ракетний комплекс Patriot виробництва США».

Нагадаємо, росіяни сьогодні атакували Україну 18 ракетами різних типів повітряного, морського та наземного базування. Усі 18 були збиті, у тому числі 6 «Кинджалів».

У Повітряних силах зазначили, що всі «Кинджали» були направлені рф у бік Києва.

Вперше українська протиповітряна оборона змогла збити російську гіперзвукову ракету «Кинджал» 4 травня. Телеканал CNN із посиланням на джерела повідомив, що росіяни намагалися знищити цією ракетою комплекс Patriot, але той перехопив її.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: