Сирський розповів про успіхи ЗСУ у Бахмуті

Читать на русском
За словами генерала, дії українських військ виснажили сили вагнерівців на цьому напрямі, що змусило окупантів замінити бойовиків гірше підготовленими підрозділами регулярних військ рф.
Фото: t.me/osirskiy

Сили оборони України провели кілька успішних контратак у Бахмуті, внаслідок чого на деяких ділянках фронту противник відступив на дистанцію до двох кілометрів.

Про це у своєму Telegram-каналі розповів командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський.

Сирський розповів, чому важливо утримати БахмутУ Бахмуті Сили оборони завдають росіянам значних втрат, знищуючи їхні найпрофесійніші підрозділи, озброєння та військову техніку.

За його словами, дії українських військ виснажили сили «вагнерівців» на цьому напрямі, що змусило окупантів замінити бойовиків гірше підготовленими підрозділами регулярних військ рф, які зазнали поразки та відійшли.

«Незважаючи на значну концентрацію військ та гучні заяви російських військових злочинців про наміри взяти Бахмут до 9 травня, ворог так і не зміг захопити українське місто», - нагадав генерал-полковник.

Сирський окремо відзначив роботу 3-ї окремої штурмової бригади, яка «в бою завдала ворогові потужного удару і показала могутність української армії».

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський запевнив, що Україна не відмовиться від міста.

З інфографіки «Слово і діло» можна дізнатися, хто з військово-політичного керівництва приїжджав до Бахмута.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: