Пригожин заявив, що ситуація в Бахмуті розвивається за найгіршим для рф сценарієм

Читать на русском
Ватажок вагнерівців незадоволений тим, що регулярна армія країни-терориста масово залишає позиції, які його бойовики штурмували багато місяців.
Фото: росЗМІ

Ватажок ПВК «Вагнер» Євген Пригожин розістерився через невдачі окупантів у районі Бахмуту. За його словами, ситуація в місті розвивається за найгіршим для росії сценарієм.

Заяву Пригожина опублікувала його пресслужба у Telegram.

Данілов підтвердив частковий успіх ЗСУ у Бахмуті та запевнив, що місто не здадутьУкраїна не має наміру здавати Бахмут, підтвердив секретар РНБО. Військові працюють за своїм планом і утримуватимуть місто стільки, скільки потрібно.

Ватажок «вагнерівців» незадоволений тим, що регулярна армія країни-терориста масово залишає позиції, які його бойовики штурмували багато місяців, зазнавши величезних втрат.

«Ситуація на флангах складається за найгіршим із прогнозованих сценаріїв. Ті території, які брали багато місяців, щодня проходячи десятками та сотнями метрів, сьогодні практично без бою кидають ті, хто має утримувати наші фланги», – каже Пригожин.

Він також стверджує, що його бойовики продовжують спроби атакувати позиції українських військ.

Нагадаємо, Сили оборони України провели кілька успішних контратак у Бахмуті, внаслідок чого на деяких ділянках фронту противник відступив.

Як зазначили в ISW, 72-а окрема мотострілецька бригада росії, частини якої були розгромлені під Бахмутом, раніше вже двічі зазнала нищівних поразок у Харківській та Херсонській областях.

Раніше президент Володимир Зеленський запевнив, що Україна не відмовиться від оборони міста.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: