Подоляк назвав мету публічних суперечок між Пригожиним та Міноборони рф

Читать на русском
Радник голови ОПУ впевнений, що у сварки між ватажком ПВК Вагнер та головою Міноборони країни-окупанта лише одна мета – відвернути увагу від важливіших тем.

«Конфлікт» між ватажком ПВК «Вагнер» Євгеном Пригожиним та головою Міноборони країни-окупанта Сергієм Шойгу має лише одну мету – відвернути увагу від більш важливих тем.

Таку думку у своєму Twitter-акаунті висловив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

Пригожин показав мертвих «вагнерівців» та емоційно звернувся до керівництва армії рфВатажок ПВК Вагнер Євген Пригожин записав відео, де показав мертвих бойовиків і нецензурно висловився на адресу Сергія Шойгу та Валерія Герасимова – керівництва Міноборони росії.

За його словами, головними мають залишатися теми накопичення зброї та руйнування російського тилу.

«Образлива публічна дискусія в «спецтрикутнику» Пригожин-Кадиров-Шойгу за мовчазної співучасті Суровікіна взагалі не вимагає обговорення… Це аж ніяк не про війну, Бахмут, оперативне становище, а лише про примітивне відволікання уваги. Наразі головне – передгрозова тиша, накопичення зброї та руйнування російського тилу», – написав Подоляк.

Нагадаємо, нещодавно Пригожин заявив, що 10 травня виводить своїх найманців із Бахмута через «снарядний голод». Передбачалося, що бойовики його підрозділу передадуть позиції кадирівцям.

Проте вже 7 травня Пригожин заявив, що «вагнерівці» залишаються в Бахмуті через те, що йому нібито пообіцяли дати озброєння та боєприпаси.

При цьому у Головному управлінні розвідки Міноборони України одразу повідомили, що Пригожин не збирається виводити «вагнерівців» з Бахмута, а його публічні заяви пов'язані з тим, що він не може виконати чергової обіцянки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: