Зеленський про підтримку США після виборів: я вірю, що до того часу ми переможемо

Читать на русском
Зеленський відкинув побоювання з приводу втрати підтримки США, якщо Байден не переможе на виборах-2024 – він вірить, що Україна до того часу переможе.
The Hill

Президент Володимир Зеленський вважає, що Україна може перемогти у війні до президентських виборів у США у листопаді 2024 року.

Він сказав про це в інтерв'ю ВВС.

Скільки термінів перебували при владі американські президентиНа скільки термінів обиралися президенти США – на інфографіці. Днями Джо Байден оголосить про намір балотуватись на другий термін.

Він відкинув побоювання з приводу втрати підтримки США, якщо президента Джо Байдена не буде переобрано в 2024 році. Президент зазначив, що зараз Україна має двопартійну підтримку в американському Конгресі.

«Хто знає, де ми будемо [коли пройдуть вибори]? Я вірю, що на той час ми переможемо», – заявив Зеленський.

Нагадаємо, на пресконференції, присвяченій роковинам повномасштабного вторгнення, Зеленський висловив упевненість у тому, що Україна переможе у війні цього року.

У США вважають такий сценарій малоймовірним, але не стверджують, що це неможливо.

Президент США Джо Байден, який балотується на другий термін, обіцяв підтримувати Україну перед російською агресією «стільки, скільки потрібно».

А ось у підтримці колишнього президента Дональда Трампа, який також хоче взяти участь у виборах, є сумніви. Наприклад, сьогодні в інтерв'ю він не став відповідати на запитання, хто, на його думку, має перемогти у російсько-українській війні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: