Зеленський найближчими днями може зустрітися з Папою Римським – ANSA

Читать на русском
ЗМІ стверджують, що український лідер найближчими днями здійснить короткий візит до Італії. У Римі Зеленський може провести переговори з прем'єр-міністром Джорджією Мелоні та зустрітися з Папою Франциском.
Фото: Офіс президента України

Президент Володимир Зеленський найближчими днями може здійснити короткий візит до Італії.

Про це повідомляє місцеве видання ANSA.

Пастор, а не політик: які заяви робив Папа Римський про війну в УкраїніЩо Папа Римський Франциск говорив про війну росії проти України, чи засуджував путіна – на інфографіці.

За даними італійських журналістів, у Римі український лідер може провести переговори з прем'єр-міністром Джорджією Мелоні та зустрітися з Папою Римським Франциском.

Розмова з понтифіком попередньо запланована на суботу, 13 травня.

Крім того, ANSA з посиланням на німецькі ЗМІ повідомляє, що Зеленський також відвідає Німеччину, де зустрінеться з президентом Франком-Вальтером Штайнмаєром та канцером Олафом Шольцем.

Водночас видання зазначає, що офіційного підтвердження вищезгаданої інформації наразі немає.

Нагадаємо, нещодавно Папа Римський заявив, що Ватикан бере участь у «миротворчій місії», щоб спробувати покласти край конфлікту між росією та Україною.

При цьому Україна, за даними ЗМІ, нічого не знає про миротворчу місію за участі Ватикану.

Раніше у Ватикані з Папою Римським зустрічався прем'єр-міністр Денис Шмигаль. Він висловив сподівання, що Ватикан приєднається до реалізації формули світу Зеленського та запросив Папу Римського до України.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: