Папа Римський Франциск помолився, щоб Україна і росія досягли миру

Читать на русском
Папа Римський Франциск у великодньому зверненні до християн помолився за те, щоб Україна і росія досягли миру.
Vatican News

Папа Римський Франциск у великодньому зверненні до християн помолився за те, щоб Україна і росія досягли миру.

Про це повідомляє Vatican News.

«Прагну висловити свою близькість всім братам і сестрам які, особливо на сході, сьогодні святкують Великдень: Благодатного вам Великодня!» – сказав Папа Римський.

Пастор, а не політик: які заяви робив Папа Римський про війну в УкраїніЩо Папа Римський Франциск говорив про війну росії проти України, чи засуджував путіна – на інфографіці.

Понтифік закликав сумувати з приводу звірств воєн, що тривають нині у світі, та молитися за жертв, просячи бога, щоб світ більше не переживав жах насильницької смерті від рук людини.

«І на жаль, у страшенному протиріччі з великоднім посланням, тривають війни, які надалі сіють смерть у жахливих формах. Сумуючи з приводу цієї жорстокості, молімося за їхні жертви, просячи в Бога, щоби світ більше не мусив переживати жахіття насильницької смерті, заподіяної рукою людини, переживаючи натомість зачудування життям, яке дає та оновлює Своєю благодаттю Господь!» – сказав Папа Римський.

Раніше Папа Римський Франциск заявляв, що готовий і хоче відвідати українську столицю, але тільки тоді, коли він відправиться до Москви.

Нещодавно посол України у Ватикані розповів, хто інформує Папу Римського про війну.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: