У Донецькій області окупантів деморалізують великі втрати – Генштаб

Читать на русском
Російські добровольці, які беруть участь в бойових діях на Донеччині, мають низький рівень морально-психологічного стану, повідомили у Генштабі ЗСУ.

В підрозділах російського «добровольчого» формування «Невський», які беруть участь в бойових діях на Донеччині, російські військовослужбовці мають низький рівень морально-психологічного стану.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Скільки військових втратила росія в Україні: оцінки рф, Генштабу та союзниківОцінки втрат російської армії на війні від Генштабу ЗСУ, союзників України та самої рф – на інфографіці.

«В підрозділах російського «добровольчого» формування «Невський», які беруть участь в бойових діях на Донеччині, російські військовослужбовці мають низький рівень морально-психологічного стану», – говориться у повідомленні.

Встановлено, що основними чинниками цього є великі втрати в живій силі під час ведення бойових дій, несвоєчасне забезпечення окупантів боєприпасами, невизначеність з термінами поповнення особового складу підрозділів, що зазнали бойових втрат.

Також повідомляється, що кількість охочих залишити свої підрозділи та вибути з районів ведення бойових дій до російської федерації, росте.

Нагадаємо, минулої доби воїни ЗСУ відбили більше 40 атак ворога, окупанти зазнають великих втрат.

Також повідомлялося, що Сили оборони знищили станцію РЕБ та вразили «важливий військовий об'єкт» росії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: