У ЗСУ розповіли, чи є загроза масованої ракетної атаки на Великдень

Читать на русском
За словами Юрія Ігната, росіяни можуть влаштувати масований ракетний обстріл на Великдень і будь-якого іншого дня.
Фото: Укрінформ

На Великдень можуть бути масовані ракетні удари з боку росії. Однак до них потрібно бути готовими і в будь-який інший день.

Про це в ефірі телемарафону сказав речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

Від двох днів до місяця: інтервали між російськими масованими ракетними обстріламиМасованих ракетних атак не було вже понад 30 днів. Інтервали між обстрілами рф – на інфографіці.

«Справді складно сказати. Можуть бути (масштабні ракетні обстріли на Великдень – ред.). Їхня духовність нам усім прекрасно зрозуміла. Ми бачимо, як їхні попи ФСБшного патріархату освятили цю війну ще з 2014 року. Нічого святого цих людей немає. Вони можуть зробити різні провокації і на ці свята, і попереду ще їхні «скрєпи» – 1, 9 травня. Потрібно просто готуватися до цього, бути пильними», – сказав Ігнат.

Він нагадав, що Україна чекала на масовані ракетні удари 23-24 лютого, але вони були аж 9 березня. «Тому потрібно бути готовими щодня», – наголосив спікер.

Нагадаємо, у Генштабі повідомили, що окупанти планують запустити серійне виробництво крилатих ракет Х-50, що може означати посилення ракетних ударів по Україні восени.

На думку розвідки, зараз росія може влаштовувати масовані атаки приблизно раз на місяць або рідше.

Останній масштабний ракетний обстріл був понад місяць тому. На інфографіці «Слово і діло» – інтервали між атаками.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: