«Як легко ці звірі вбивають»: Зеленський відреагував на відео страти українського військовополоненого

Читать на русском
Зеленський прокоментував появу відео зі стратою українського військовополоненого. Він зазначив, що на цьому відео росія, якою вона є.
Getty Images

Президент Володимир Зеленський прокоментував відео страти українського військовополоненого окупантами. Він заявив, що цей епізод не є випадковістю – росіяни робили таке й раніше, а тому світ має відреагувати на звірства.

У мережі з'явилося страшне відео із стратою українського військовополоненого росіянамиВідео із жорстокою стратою українського військовополоненого окупантами розлетілося у соцмережах. В ОПУ вже відреагували.

«Є те, що нікому на світі неможливо ігнорувати: як легко ці звірі вбивають. Світ має бачити. Це відео росії, якою вона є. Це відео росії, яка намагається зробити саме це новою нормою – таку звичку знищувати життя. Це не випадковість. Це не є епізодом. Так було раніше. Так було у Бучі. Тисячі разів», – сказав він.

Зеленський наголосив, що кожен світовий лідер має відреагувати на цю жорстокість, а Україна не забуде цього злочину та не пробачить вбивцям.

«Ніхто не зрозуміє, якщо лідери не зреагують. Нині треба діяти! І нам в Україні максимально зосередитись на фронті. Максимально допомагати. Гнати окупанта із нашої землі! Головна мета – перемогти. Головна мета – Україні міцність, аби перемогти. Розгром окупантів, вироки вбивцям, суд державі-злу», – заявив президент.

Нагадаємо, увечері у мережі з'явилося відео зі стратою українського військового. На ньому російський окупант відрізає полоненому голову.

Служба безпеки України вже розпочала розслідування вбивства.

Раніше Зеленський присвоїв звання Героя України військовослужбовцеві Олександру Мацієвському, якого розстріляли в полоні після слів «Слава Україні!».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: