Українські захисники знищили на півдні човен російських диверсантів

Читать на русском
На півдні України Сили оборони знищили російський моторний човен, який загарбники переоблаштували для диверсійно-розвідувальної групи.
Укрінформ

На півдні України Сили оборони знищили російський моторний човен, який загарбники переоблаштували для диверсійно-розвідувальної групи.

Про це повідомляє Оперативне командування «Південь» у facebook.

В командуванні зазначають, що українські бійці знищили російський моторний човен, який був призначений для диверсійно-розвідувальної групи, а також польовий пункт збереження боєприпасів ворога. Ліквідувати вдалося також й живу силу окупанта.

«За результатами нашої бойової роботи на лівобережжі уражено опорний пункт і знищено польовий пункт збереження боєприпасів, підтверджено втрати ворога у кількості 14 окупантів, 10 одиниць озброєння та техніки: два великокаліберні «Гіацинти-Б», два БпЛА типу «Мавік», які використовуються як для розвідки, так і скидання гранат, один танк та чотири інші автобронетанкові засоби, один переоблаштований для ДРГ легкомоторний човен», – додають у дописі.

Нагадаємо, що 29 березня українські бійці також знищили човен російської ДРГ у районі Дніпровських островів

Додамо, захисники за минулу добу, 31 березня ліквідували 630 окупантів. Загалом втрати ворога за час повномасштабної війни наближаються до 174 тисяч.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: