Українські бійці знищили човен російської ДРГ у районі Дніпровських островів

Читать на русском
На півдні підрозділи Сил оборони України знищили російський моторний човен, яким загарбники намагалися перевезти ДРГ.
Укрінформ

На півдні підрозділи Сил оборони України знищили російський моторний човен, яким загарбники намагалися перевезти ДРГ.

Про це повідомляє оперативне командування «Південь» у Facebook.

«На півдні ракетно-артилерійські підрозділи Сил оборони України знищили російський моторний човен, який загарбники намагалися використати для переміщення своєї диверсійної групи між Дніпровськими островами», – зазначають у командуванні.

До того ж на рахунку цих підрозділів є ліквідація 12 російських військових, знищення безпілотного розвідника «Орлан-10» та багатоцільового тягача для артилерійських установок ворога.

Великий наступ росії: скільки атак відбивають ЗСУНаступ російської армії у динаміці. Кількість відбитих ЗСУ атак, за даними Генерального штабу – на інфографіці.

Додають, що обстановка в зоні відповідальності командування залишається стабільно складною, але контрольованою. Ворог не припиняє підступні обстріли мирного населення правобережжя.

«Хоча кількість ворожих атак зменшилась до 30 за добу, але застосування авіації із скиданням керованих авіабомб стає плановою тактикою», – зауважили в ОК «Південь».

Нагадаємо, втрати російської армії за останню добу становили 610 військовослужбовців. З початку вторгнення у лютому минулого року було знищено 172 тисячі 340 окупантів.

Також писали, що російська армія в ході повномасштабної війни зазнала нищівних втрат в офіцерському складі.

На інфографіці «Слово і діло» можна побачити динаміку знищення російських загарбників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: