У ПВК «Вагнер» попросили Шойгу про допомогу на фронті через ймовірність контрнаступу ЗСУ

Читать на русском
У зв’язку з ймовірністю контррнаступу ЗСУ Пригожин просить Шойгу вжити всіх необхідних заходів для запобігання відсіканню.
Getty Image

Власник приватної військової компанії «Вагнера» Євген Пригожин звернувся за допомогою до голови військового відомства країни-агресора Сергія Шойгу через наміри ЗСУ розпочати контрнаступ.

Про це повідомляє прес-службу Пригожина у Телеграмі.

В листі-зверненні Пригожин заявляє, що наприкінці березня-на початку квітня ЗСУ розпочнуть «широкомасштабний наступ» і «розсікаючими ударами» можуть відрізати групу «Вагнера» від решти військ загарбників.

У зв’язку з цим Пригожин просить Шойгу «вжити всіх необхідних заходів для запобігання відсіканню», інакше це обернеться «негативними наслідками».

Кадиров, Пригожин, Гіркін: що собою являють найодіозніші обличчя путінської росіїРамзан Кадиров, Євген Пригожин, Ігор Гіркін – що спільного у трьох головних критиків військового командування росії.

Нагадаємо, розвідка Естонії повідомляла, що Пригожин та голова Чечні Рамзан Кадиров розширили свою владу та набрали більшої популярності серед російської громадськості ніж путін.

Раніше ми повідомляли, що ПВК «Вагнер» планує набрати близько 30 тис. нових найманців до травня.

Також стало відомо, що Пригожин готує підґрунтя для політичного наступу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: