Пригожин допустив відступ від Бахмута та розповів про наслідки для рф

Читать на русском
Відступ найманців ПВК Вагнера від Бахмута зруйнує весь фронт. Тоді ЗСУ перейдуть у наступ і вийдуть на кордони з росією.
Getty Image

Відступ найманців ПВК «Вагнера» від Бахмута зруйнує весь фронт. Тоді ЗСУ перейдуть у наступ і вийдуть на кордони з росією.

Про це заявив голова ПВК «Вагнер» Євген Пригожин у відеозверненні.

‼️🔥 Фронт посыпется до российских границ, может и дальше — ПригожинЛюдмила Подосян Podosyan Lyudmila

Він вважає, що в разі відходу «вагнерівці» від Бахмута спрацює «ефект пружини».

«Якщо ПВК «Вагнера» зараз відкочується, то в історії відбувається наступна ситуація. Зрозуміло, що фронт посиплеться – посиплеться до російських кордонів, може бути, і далі. Загалом, ситуація буде несолодка для взагалі всіх формувань воєнізованих, які захищають інтереси росії», – зазначив очільник найманців.

Кадиров, Пригожин, Гіркін: що собою являють найодіозніші обличчя путінської росіїРамзан Кадиров, Євген Пригожин, Ігор Гіркін – що спільного у трьох головних критиків військового командування росії.

У разі такого розвитку, за словами Пригожина, українські сили з усіх боків прорвуться на територію так званої ЛНР, «зметуть Луганськ, Сорокине і вийдуть на територію росії».

Він також наголошує, що російська влада звинуватить у поразках на війні саме його найманців.

Нагадаємо, у Міноборони заявили, що у Бахмуті відбувається ротація, а не відведення військ. За даними британської розвідки, оборону Бахмута посилюють елітні підрозділи ЗСУ.

Також повідомляли, що російські загарбники продовжують здійснювати наступальні операції поблизу Бахмута Донецької області. Але ні оточити, ні захопити місто найближчим часом їм не вдасться.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: