Прикордонники відбили ще дві атаки «вагнерівців» під Бахмутом, у ворога є втрати

Читать на русском
В одній із промзон Бахмута українські прикордонники під час протистояння з вагнерівцями ліквідували 8 окупантів, було відбито дві атаки.

Ситуація на Бахмутському напрямку залишається напруженою. В одній із промзон Бахмута українські прикордонники під час протистояння з «вагнерівцями» ліквідували 8 окупантів, було відбито дві атаки.

Про це повідомляє Держприкордонслужба у Facebook.

Битва за Бахмут: хронологія оборони містаЗапеклі бої за Бахмут, під час яких росія втрачає тисячі своїх військових, тривають із липня. Хронологія оборони міста – на інфографіці.

«Очищення української землі від окупантів іде за планом! Результат: мінус 8 загарбників. Протягом дня між прикордонниками та вагнерівцями тривало протистояння в одній із промзон Бахмута. Для підтримки атаки штурмовики застосовували артилерію», - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що, незважаючи на постійні обстріли, бійці ДПСУ відбили два ворожі штурми. В результаті захисники ліквідували 8 загарбників, ще стільки ж поранено. Одне бойове зіткнення сталося увечері і тривало близько години. Прикордонники за допомогою гранатометів зупинили просування піхоти Росії по заміській забудові.

Вдень тривало жорстоке протистояння в одній із промзон Бахмута. Для прориву лінії оборони у цьому напрямку росіяни кидають у наступ масовані загони «вагнерівців».

Нагадаємо, за даними Генштабу, основні зусилля росія зосереджує на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар'їнському, Шахтарському напрямках, минулої доби вчинено на них понад 70 атак.

ISW писало про те, що у битві за Бахмут ПВК «Вагнер» може втратити всі свої елітні загони.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: