Оборона Бахмута має надважливе стратегічне значення – Залужний

Читать на русском
Пост на тему оборони міста з'явився в Telegram-каналі генерала після чергового засідання Ставки, на якому обговорювалася ситуація на цьому напрямку.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний оцінив значення оборони Бахмута для українських сил.

Пост на цю тему з'явився в Telegram-каналі генерала після чергового засідання Ставки, на якому обговорювалася ситуація навколо міста.

Битва за Бахмут: хронологія оборони містаЗапеклі бої за Бахмут, під час яких росія втрачає тисячі своїх військових, тривають із липня. Хронологія оборони міста – на інфографіці.

За словами Залужного, операція із захисту Бахмута – ключова у стійкості оборони всього фронту.

«Поважаю твердість, хоробрість і непохитність наших воїнів у Бахмуті. Оборонна операція цьому напрямі має надважливе стратегічне значення для стримування ворога. Вона ключова у стійкості оборони всього фронту», - написав Головнокомандувач ЗСУ.

У своєму повідомленні Залужний також подякував українським воїнам, які дають гідну відсіч окупантам і наближають перемогу.

Нагадаємо, 14 березня члени Ставки Верховного Головнокомандувача, зібраної президентом Володимиром Зеленським, ухвалили рішення продовжувати оборону Бахмута.

Нещодавно командувач Сухопутних військ Олександр Сирський повідомив, що ситуація довкола Бахмута все ще складна. Штурмові загони «вагнерівців» не залишають спроб прорвати оборону та просунутися до центру міста, хоч і зазнають втрат.

Раніше секретар РНБО Олексій Данилов заявив, що ефект від оборони міста буде помітним у найближчому майбутньому.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: