У НАТО підрахували приблизні щоденні втрати армії рф в Україні

Читать на русском
Найскладніша ситуація у росіян спостерігається під Бахмутом. Саме на цьому напрямі гине найбільше окупантів.

Російські окупаційні війська щодня втрачають до 1500 солдатів під час свого провального наступу на сході України.

Про це повідомив журналіст військового відділу The Guardian Ден Саббах із посиланням на анонімного високопосадовця з НАТО.

Битва за Бахмут: хронологія оборони містаЗапеклі бої за Бахмут, під час яких росія втрачає тисячі своїх військових, тривають із липня. Хронологія оборони міста – на інфографіці.

За даними, озвученими представником Альянсу, росія може втрачати «1200, 1300 і навіть 1500 солдатів на день». Найскладніша ситуація у росіян спостерігається під Бахмутом. Саме на цьому напрямі гине найбільше окупантів.

У НАТО додали, що Україна несе «на порядок менше втрат» у боях. Крім того, за даними західної розвідки, кожного дня обидві сторони витрачають кілька тисяч снарядів.

За даними журналіста, у НАТО немає чіткого уявлення про те, як довго триватиме битва за Бахмут. Лінія фронту в місті проходить річкою, яка перетворилася на «зону вбивства».

Нагадаємо, в Інституті вивчення війни зазначили, що загальний темп російських операцій в Україні суттєво знизився, порівняно з попередніми тижнями.

За підрахунками аналітиків, у ході наступу у лютому росія змогла захопити менш ніж 0,04% української території.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: