Злякалися манекена. Білоруси поскаржилися на «залякування» українських прикордонників

Читать на русском
Білоруські прикордонники поскаржилися на українських колег через нібито залякування. Охоронці українського кордону вивісили манекен російського солдата.
dpsu.gov.ua

Білоруські прикордонники поскаржилися на українських колег через нібито залякування. Охоронці українського кордону вивісили манекен російського солдата.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба.

Зокрема, прикордонники опублікували відео з сюжету білоруських журналістів, у якому прикордонник на заставі «Глушковичі» Гомельського району, що межує з Житомирською областю скаржиться на українських колег. Бійці ДПСУ нібито намагаються залякати їх погрозами та агресивними діями.

Лукашенко на службі у путіна: як змінювалася позиція білоруського диктатора щодо війниЩо Лукашенко говорив про участь Білорусі у війні проти України – на інфографіці. В 2014 році він обіцяв, що Україні з території Білорусі ніхто не загрожуватиме.

Білоруський прикордонник розповів, що українці на кордоні встановили макет повішеного військовослужбовця у формі російської армії, якого назвали Валерою.

«Вони вказали, що це військовослужбовець, убитий під Києвом. Це все з метою якогось залякування і психологічного тиску на військовослужбовців, які охороняють державний кордон нашої країни», – зазначив білорус.

Проте українські прикордонники заявили, що вони не лякають, а натякають.

Нагадаємо, нещодавно українські розвідники розповіли, що російські окупанти планують влаштувати масштабну провокацію на українсько-білоруському кордоні.

Також писали, що росія не планує проведення наступальної операції з території Білорусі найближчим часом, адже не накопичує там свої сили.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: