«У нас класні Повітряні сили»: Єрмак заявив, що Україна готова до різних сценаріїв 24 лютого

Читать на русском
Україна готова до всіх сценаріїв у річницю вторгнення рф, у тому числі до ракетних ударів – у нас класні Повітряні сили, зазначив Єрмак.
Фото: Офіс президента України

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак зазначив, що Україна готова до різних сценаріїв 24 лютого, зокрема до ракетних ударів.

Він написав про це у Telegram.

«24 лютого ми готові до різних сценаріїв. Не забувайте, що у нас класні Повітряні сили, тому слухайте, що кажуть саме ці люди, які вміють збивати російські та інші повітряні цілі», – заявив Єрмак.

Раніше його радник Михайло Подоляк припустив, що у річницю вторгнення росія може спробувати запустити по Україні три хвилі ракет. «Сьогодні вони спробують використовувати оці «болванки» для того, щоб навантажити нашу систему ППО, тому що все ж таки це гроші. Кожний пуск ракети – це конкретні гроші. І у такий спосіб хоча б якихось результатів досягти. Вони це будуть робити, але на 24 лютого вони спробують накопичити той обсяг, який завжди використовують для масованого 3-хвильового каскаду і показати, що в них ще «порох в пороховніцах», – сказав він в інтерв'ю 24 каналу.

Нагадаємо, секретар РНБО Олексій Данілов сказав, що росія намагатиметься здійснити масовану ракетну атаку 23-24 лютого.

В ОК «Південь» також припускають, що наступна масована ракетна атака рф може відбутися 24 лютого.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: