Данілов не виключає масованої атаки росії 23-24 лютого

Читать на русском
Секретар РНБО Олексій Данілов вважає, що росія цілком може готувати масований удар по Україні 23-24 лютого, але до цього готові .
Фото: РНБО

Росія намагатиметься здійснити масовану ракетну атаку 23-24 лютого, але Україна до цього готова.

Про це в ефірі телемарафону сказав секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов.

Два тижні до роковин вторгнення: які події свідчили про невідворотність наступу рік томуЯкі події відбувалися протягом півмісяця до початку великої війни – на інфографіці. За кілька тижнів до 24 лютого з путіним спілкувалися Макрон та Байден, Зеленський виступав на Мюнхенській конференції, Україна відзначала День єднання.

«Ми з вами говорили, що вони готуються і намагатимуться на 23-24 лютого здійснити ще одну спробу масованої атаки. До цього потрібно спокійно ставитись. Більше того, ми готові до цього. Я думаю, ми вже розуміємо, що таке атаки після того, як ми за один день «приймали» на свою територію 115-120 ракет. Впораємося і з цим днем. Так, ще раз говорю: буде складно, до цього потрібно готуватися, але потрібно зберігати максимальний спокій, треба розуміти, що ми обов'язково переможемо», – сказав Данілов.

Нагадаємо, у ОК «Південь» також припускають, що наступна масована ракетна атака росії може відбутися 24 лютого.

Сьогодні вночі росія завдала масованого ракетного удару по об'єктах критичної інфраструктури України. Було випущено 32 ракети.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: