Данілов не виключає масованої атаки росії 23-24 лютого

Читать на русском
Секретар РНБО Олексій Данілов вважає, що росія цілком може готувати масований удар по Україні 23-24 лютого, але до цього готові .
Фото: РНБО

Росія намагатиметься здійснити масовану ракетну атаку 23-24 лютого, але Україна до цього готова.

Про це в ефірі телемарафону сказав секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов.

Два тижні до роковин вторгнення: які події свідчили про невідворотність наступу рік томуЯкі події відбувалися протягом півмісяця до початку великої війни – на інфографіці. За кілька тижнів до 24 лютого з путіним спілкувалися Макрон та Байден, Зеленський виступав на Мюнхенській конференції, Україна відзначала День єднання.

«Ми з вами говорили, що вони готуються і намагатимуться на 23-24 лютого здійснити ще одну спробу масованої атаки. До цього потрібно спокійно ставитись. Більше того, ми готові до цього. Я думаю, ми вже розуміємо, що таке атаки після того, як ми за один день «приймали» на свою територію 115-120 ракет. Впораємося і з цим днем. Так, ще раз говорю: буде складно, до цього потрібно готуватися, але потрібно зберігати максимальний спокій, треба розуміти, що ми обов'язково переможемо», – сказав Данілов.

Нагадаємо, у ОК «Південь» також припускають, що наступна масована ракетна атака росії може відбутися 24 лютого.

Сьогодні вночі росія завдала масованого ракетного удару по об'єктах критичної інфраструктури України. Було випущено 32 ракети.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: