В ОПУ озвучили кілька причин, навіщо росії зараз потрібні переговори

Читать на русском
Кремль постійними розмовами щодо мирних переговорів з Україною намагається загальмувати передачу військової допомоги ЗСУ.
president.gov.ua

Кремль постійними розмовами про мирні переговори з Україною намагається відвернути увагу від мобілізації, накопичення сил та загальмувати передачу військової допомоги ЗСУ.

Таку думку висловив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк у Twitter у понеділок, 13 січня.

«У Криму все почалося, там і закінчиться»: коли і як Україна може звільнити півострівЯк Україна може повернути окупований Крим, у які терміни та як може виглядати можлива військова операція – усі прогнози.

За його словами, очевидно, що «переговорні ініціативи» – спосіб відвернути увагу від підготовки наступних актів агресії.

«По-перше, росія маскує так мобілізацію і накопичення ресурсів. По-друге, намагається загальмувати військову допомогу Україні, передачу танків, ракет. Ніколи не слухайте росію», – додав Подоляк.

Нагадаємо, ISW писав про те, що рф намагалася маніпулювати темою переговорів у грудні минулого року, щоб виграти час для підготовки до великого наступу, затягнувши постачання Україні західного озброєння.

Президент Володимир Зеленський нещодавно заявив, що не знає, з ким у росії вести переговори. Зокрема, він не до кінця впевнений, що президент рф володимир путін ще живий.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: