Зима та скиглення росії про переговори не вплинуть на деокупацію територій – Подоляк

Читать на русском
Зимовий період або особливості клімату не стануть на заваді подальшому звільненню окупованих міст і сіл України від російської армії.
president.gov.ua

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк повідомив, що зимовий період чи особливості клімату не стануть перешкодою для подальшого звільнення окупованих міст та сіл України від російської армії.

Свою думку він оприлюднив у Twitter.

Переговори з путіним неможливі: як змінювалася позиція ЗеленськогоІнфографіка – позиція Володимира Зеленського щодо переговорів з путіним пройшла еволюцію від переконання в необхідності діалогу до констатації, що з чинним президентом рф говорити нема про що.

«Зимовий період, особливості клімату, інформкампанія про «дипломатичне врегулювання» як приховану капітуляцію, нескінченне скиглення росії про «переговори та необхідність взяти паузу» ніяк не впливають на програму президента України Володимира Зеленського щодо деокупації України. ЗСУ підтверджують», – написав Подоляк.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський неодноразово заявляв, що не виключає проведення переговорів з російським диктатором володимиром путіним, але для цього росія має вивести війська з України та відшкодувати збитки.

Подоляк раніше припускав, що росія «дозріє» на перегори після звільнення Донецька чи Луганська.

У МЗС України відреагували на заяву голови мзс рф Захарової про «готовність до переговорів».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: