Пакистан збирається збільшити поставки зброї Україні – ЗМІ

Читать на русском
Пакистан збільшив військові поставки в Україну через німецький порт одночасно з польським маршрутом.
Ілюстративне фотоmil.in.ua

Пакистан збирається збільшити поставки військової допомоги Україні за допомогою використання німецького порту. На початку місяця через нього Ісламабад вже направив до Києва 10 тисяч реактивних снарядів для використання в системах «Град».

Про це повідомляє видання The Economic Times.

Згідно з даними видання, Пакистан збільшив військові поставки в Україну через німецький порт одночасно з польським маршрутом, щоб переправити ракети для використання в багатоствольних ракетних установках.

Typhoon проти Rafale: що відомо про британські та французькі винищувачі, які може отримати УкраїнаХарактеристики британського винищувача Eurofighter Typhoon та французького Dassault Rafale, які може отримати Україна – на інфографіці.

Першу партію ракет, а це понад 10 тис. реактивних снарядів, призначених для використання в багатоствольних реактивних системах залпового вогню «Град», на початку цього місяця було відправлено з порту Карачі, звідки вони через порт Емден у Німеччині потраплять в Україну.

ЗМІ також повідомляє, що Ісламабад регулярно постачав зброю в Україну не дивлячись на те, що Пакистан просив росію про знижку на нафту в умовах економічної кризи.

Нагадаємо, що Нідерланди отримали офіційну заявку України на постачання винищувачів F-16.

Раніше прем'єр Британії доручив міністру оборони вивчити, які літаки можна надати Україні.

Також стало відомо, що дві країни ЄС співпрацюватимуть з Німеччиною у передачі Україні танків Leopard 1.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: