У Пакистані мікроавтобус на швидкості врізався в міст, щонайменше 40 загиблих

Читать на русском
У Пакистані, в провінції Белуджистан, пасажирський мікроавтобус на швидкості врізався в опору мосту. Майже усі пасажири загинули.
Укрінформ

У Пакистані, в провінції Белуджистан, пасажирський мікроавтобус на швидкості врізався в опору мосту. Майже усі пасажири загинули.

Про це повідомляє Bloomberg.

Аварія сталася через перевищення швидкості мікроавтобусом, який після зіткнення з опорою мосту швидко загорівся. Щонайменше 40 людей загинули.

Помічник комісара Ласбели Хамза Анджум зауважив, що автомобіль із майже 48 пасажирами на борту їхав із Кветти до Карачі. Він також додав, що троє людей, у тому числі дитина та жінка, були врятовані. Проте один із постраждалих від отриманих травм помер дорогою до лікарні.

У Bloomberg зазначають, що пасажирські автобуси та фургони в Пакистані зазвичай переповнені та майже не оснащені засобами безпеки.

«Через це та недотримання водіями правил аварії в цій країні трапляються досить часто. Так, у листопаді минулого року мікроавтобус з’їхав у глибокий, наповнений водою кювет - загинули 20 пасажирів, серед них 11 дітей», – пишуть у виданні.

Нагадаємо, на Полтавщині 28 січня о 16:00 на автодорозі поблизу міста Лубни сталася ДТП за участю мікроавтобуса Mercedes-Benz та вантажівки MAN, що стояла в попутному напрямку. Загинуло троє людей, травми отримали ще вісім осіб.

Додамо, що 18 січня в селі Гамаліївка на Львівщині сталась масштабна ДТП – зіткнулися вантажівка та рейсовий автобус. Понад 30 людей постраждали внаслідок зіткнення вантажного автомобіля «МАН» та автобуса «БАЗ».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: