У «ДНР» вирішили передати підприємства українських бізнесменів у власність рф

Читать на русском
В ДНР терористи вирішили усі підприємства українських бізнесменів на окупованій частині області передати у власність росії.
Фото DW

В «ДНР» терористи вирішили усі підприємства українських бізнесменів на окупованій частині області передати у власність росії.

Про це повідомляють росЗМІ.

Ватажок так званої ДНР Денис Пушилін заявив, що в окупованому регіоні було проведено «націоналізацію». Після якої усі підприємства українських бізнесменів було передано у власність росії.

«Рішення про механізм націоналізації підприємств українських олігархів у ДНР ухвалено, все перейшло у власність рф», – повідомив він у п’ятницю, 10 лютого.

Раніше повідомляли, що окупаційна влада Донеччини передала армії рф всю комунальну техніку для риття захисних споруд. Через це призупинили роботу комунальних підприємств, яким видавали для користування техніку виключно для непередбачуваних ремонтних робіт.

Також писали, що СБУ оголосила підозру так званому міністру вугілля та енергетики ДНР. Він налагодив роботу шахт у Донецькій області на користь окупантів.

Додамо, Україна націоналізувала заводи і агрохолдинг, які належали російським олігархам Михайлу Шелкову та Сергію Чемезову.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: