Україна отримала від Німеччини обладнання на відновлення енергетичної інфраструктури – деталі

Читать на русском
Серед отриманого Україною обладнання також є генератори, арматура для повітряних ліній, розподільне та освітлювальне обладнання, електричні інструменти.
facebook.com/minenergoUkraine

Німеччина передала Україні майже 334 тонни обладнання для відновлення енергетичної інфраструктури після російських атак, зокрема 40 трансформаторів від Stromnetz Berlin GmbH.

Про це повідомила прес-служба Міністерства енергетики у Facebook.

«З липня до України надійшло від німецьких партнерів 43 вантажі гуманітарної допомоги для потреб енергетики. Це майже 334 тонни обладнання. Лише за останній тиждень було доставлено 4 вантажі загальною вагою понад 59 тонн», - розповідають у відомстві.

Атака рф на об'єкти енергетики: Галущенко назвав області із найскладнішою ситуацієюУ шести областях України є влучання в об'єкти теплової та гідрогенерації, високовольтну інфраструктуру. Найскладніша ситуація у Запорізькій, Харківській та Хмельницькій областях.

Зазначається, що в рамках Німецько-Українського Енергетичного партнерства Міністерство енергетики України отримало від німецького оператора мережі Stromnetz Berlin GmbH 40 трансформаторів.

Серед отриманого Україною обладнання також є генератори, арматура для повітряних ліній, розподільне та освітлювальне обладнання, електричні інструменти.

Нагадаємо, що Україна отримає 50 млн доларів на відновлення логістики.

Раніше стало відомо, скільки коштів вдалося зібрати на платформі United24 за 9 місяців.

Також в «Укренерго» відповіли, яка ситуація в енергосистемі після серії атак.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: