Атака рф на об'єкти енергетики: Галущенко назвав області із найскладнішою ситуацією

Читать на русском
У шести областях України є влучання в об'єкти теплової та гідрогенерації, високовольтну інфраструктуру. Найскладніша ситуація у Запорізькій, Харківській та Хмельницькій областях.
mev.gov.ua

10 лютого росія здійснила чергову масовану атаку на об'єкти енергетики в Україні. Є пошкодження у шести областях, найскладніша ситуація у Запорізькій, Харківській та Хмельницькій областях.

Про це повідомив міністр енергетики Герман Галущенко.

«На жаль, є влучання в об‘єкти теплової та гідрогенерації, а також високовольтної інфраструктури в шістьох областях. Запроваджені аварійні відключення в багатьох регіонах. Найскладніша ситуація у Запорізькій, Харківській та Хмельницькій областях. Завдяки успішній роботі ППО та завчасним технічним заходам вдалось зберегти цілісність енергосистеми України», – розповів міністр.

Нагадаємо, вночі росіяни запустили по Україні сім дронів-камікадзе Shahed-136/131 і шість крилатих ракет морського базування «Калібр». Було знищено п'ять ракет та п'ять дронів.

Вранці росія розпочала нову масштабну ракетну атаку. За інформацією «Укренерго», є влучання по об'єктах високовольтної інфраструктури у східному та західному, південному регіонах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: