У Зеленського відповіли на чергові погрози Медведєва за удари по окупантах в Криму

Читать на русском
Медведєв пригрозив українцям так званим ударом відплати, якщо вони атакуватимуть військові об'єкти росіян в окупованому Криму.
фото: ТСН

Заступник голови Радбезу країни-агресора Дмитро Медведєв знову погрожує ядерним ударом за окупований Крим після заяв про передачу Україні від союзників далекобійних ракет. У Зеленського заявили, що Україна може звільняти свої території, застосовуючи будь-які інструменти.

Про це радник голови ОПУ Михайло Подоляк повідомляє на сторінці у Twitter.

«Міжнародне право чітке. Україна може звільняти свої території, застосовуючи будь-які інструменти. Крим - це Україна. Тому погрози офіційних осіб рф про «удари відплати» - це тільки фіксація наміру вчинення масових убивств і спроба лякати у традиційному стилі рф. Завжди ігноруйте Медведєва», - написав Подоляк.

Варто зазначити, що сьогодні, 4 лютого, Медведєв пригрозив українцям «ударом відплати», якщо вони атакуватимуть військові об'єкти росіян в окупованому Криму і заявив, що нібито «запалає вся Україна», очевидно натякаючи на застосування ядерної зброї.

Нагадаємо, що за інформацією ЗМІ, постачання США далекобійних ракет GLSDB триватиме близько дев'яти місяців.

Раніше повідомлялося, що Пентагон розглядає пропозицію Boeing щодо постачання Україні високоточних боєприпасів GLSDB, щоб ЗСУ могли завдати удару «далеко в тил росії».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: