Медведєв заявив, що рф нарощує виробництво найпотужніших засобів ураження

Читать на русском
Москва нарощує темпи виробництва нового потужного озброєння, оскільки нібито протистоїть не тільки Україні, а й багатьом західним державам.
РИА Новости

Москва нарощує темпи виробництва нового потужного озброєння, оскільки нібито протистоїть не тільки Україні, а й багатьом західним державам.

Про це заявив заступник голови Радбезу Росії Дмитро Медведєв.

«Нам набагато складніше – наш ворог окопався не тільки в Київській губернії нашої рідної Малоросії. Він у Європі, Північній Америці, Японії, Австралії, Новій Зеландії та в цілій низці інших місць, які присягнули сучасним нацистам», – йдеться у його дописі.

Він додає, що саме тобі росія нарощує виробництво найбільш потужних засобів ураження. Медведєв заявив, що нові зразки озброєнь рф засновані на нових принципах, проте що саме він має на увазі, невідомо.

Нагадаємо, в Інституті вивчення війни зазначили, що керівник кремля володимир путін може втратити підтримку провоєнної спільноти через те, що війська росії не змогли витіснити українські сили з артилерійської зони тимчасово окупованого Донецька.

Водночас британські розвідники повідомляють, що державний бюджет російської федерації на 2023 рік, який нещодавно затвердив путін, занадто оптимістичний та не відповідає витратам на війну.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: