Зеленський розповів, чого очікує від чергового засідання «Рамштайну»

Читать на русском
Україна потужно підготувалася до чергового засідання в форматі «Рамштайн» та має позитивні очікування щодо можливих результатів.

Україна потужно підготувалася до чергового засідання в форматі «Рамштайн» та має позитивні очікування щодо можливих результатів.

Про це повідомив президент Володимир Зеленський під час спільної пресконференції із президентом Європейської ради Шарлем Мішелем.

Відновлення енергетичної інфраструктури України: чим допомагають союзникиСША, Британія, Німеччина, Франція, Латвія, Японія, Чехія та інші країни виділили Україні кошти на відновлення енергетичної інфраструктури, а також передали генератори чи трансформатори.

«До «Рамштайну» ми готувалися потужно, провели кілька десятків важливих розмов. Є держави, яким низький уклін, бо вони віддають своє все, все, що мають, щоб ми своє все зберегли, а саме – наших людей. Тому подивимося пізніше, судитимемо за результатами «Рамштайну», очікування позитивні», - сказав Зеленський.

Президент також додав, що розраховує на підтримку «хто чим може» від усіх партнерів.

Зазначимо, що найближче засідання Контактної групи з оборони України у форматі «Рамштайн» відбудеться 20 січня 2023 року.

Нагадаємо, заступник голови російської ради безпеки Дмитро Медведєв знову пригрозив початком ядерної війни напередодні зустрічі у форматі «Рамштайн». За його словами, ядерна держава, тобто росія, нібито війну програти не може.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: