Резніков озвучив головну тему обговорень на черговій зустрічі «Рамштайн»

Читать на русском
Головною темою для обговорення на черговій зустрічі контактної групи з питань оборони України стане захист неба України.

Головною темою для обговорення на черговій зустрічі контактної групи з питань оборони України стане захист неба України.

Про це повідомляє голова Міноборони Олексій Резніков у Twitter.

Стала відома дата чергової зустрічі по Україні у форматі «Рамштайн»Союзники на чолі із США зберуться 8 вересня на авіабазі Рамштайн, щоб обговорити оборонну допомогу Україні.

«Захист українського неба – наш пріоритет №1 та тема №1 на «Рамштайн-7». Разом із нашими партнерами ми працюємо над створенням інтегрованої та ешелонованої системи ППО. Ми готуємось до зими на полі бою. Дякую міністру оборони США Ллойду Остіну за керівництво міжнародною коаліцією проти зла», - написав міністр.

Нагадаємо, для того, щоб допомогти Україні у відновленні об'єктів інфраструктури після обстрілу росії, члени G7 створили практично новий механізм координації – за прикладом «Рамштайну», тільки в енергетичній сфері.

Також зазначимо, 3 та 4 листопада у німецькому місті Мюнстері відбулася зустріч голів зовнішньополітичних відомств країн G7. Питання підтримки України було одним із ключових під час цих обговорень.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: