Ворог збільшив кількість носіїв «Калібрів» у Чорному морі

Читать на русском
Російські окупанти використали близько половини запасу з 36 ракет типу Калібр під час атаки на Україну 14 січня.
Укрінформ

Станом на неділю, 15 січня, кількість «Калібрів» на російських кораблях у Чорному морі може сягати 44 одиниць. Загалом у акваторії знаходиться 16 ворожих кораблів.

Про це повідомляють в Оперативному командуванні «Південь».

«Ворог збільшив корабельне угруповання в Чорному морі до 16 одиниць, серед яких шість ракетоносіїв, причому один - підводний. Кількість «Калібрів» на них може сягати 44 одиниць, але з урахуванням витрачених напередодні - наразі близько трьох десятків», - йдеться у повідомленні.

Скібіцький розповів, скільки ракет за місяць може виробляти рфРосійська промисловість за місяць може виготовляти 50 ракет різних типів, вважають у розвідці.

У командуванні закликають не ігнорувати сигнали повітряної тривоги, бути пильними та свідомими.

Як відомо, російські окупанти використали близько половини запасу з 36 ракет типу «Калібр» під час атаки на Україну 14 січня.

Нагадаємо, що у суботу, 14 січня, російські окупанти знову випустили ракети по Україні. У низці регіонів працювали системи ППО. Було знищено 25 із 38 ракет різних типів.

Під час атаки загарбники цілеспрямованим знищили багатоповерховий будинок у Дніпрі, 25 людей загинуло, багато поранених. За даними ПС ЗСУ, терористи вдарили по будівлі важкою ракетою Х-22, призначеною для знищення авіаносних груп у морі.

Також сили ППО знищили п'ять ворожих дронів-камікадзе «Ланцет».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: