Кількість постраждалих унаслідок ракетного удару по будинку в Дніпрі зросла до 60

Читать на русском
Внаслідок удару по багатоповерхівці Дніпра загинули 5 людей, поранено – 64. З-під завалів врятували 35 осіб, з яких 6 дітей.
Укрінформ

Росіяни у суботу, 14 січня, в ході ракетної атаки влучили у багатоповерхівку в Дніпрі, 5 осіб загинуло і 64 дістали поранень.

Про це очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко повідомив у Телеграмі, а також мер Дніпра Борис Філатов.

«Вже майже 60 поранених через влучання російської ракети у дніпровську багатоповерхівку. 12 з них - діти... Рятувальна операція триває», - йдеться в повідомленні.

Згідно з даними голови ОВА, найменшому з поранених 3 роки. 9-річна дівчинка перебуває у важкому стані.

При цьому, Нацполіція повідомила, що станом на 20:00 внаслідок удару по багатоповерхівці Дніпра загинули 5 людей, поранено – 64. З-під завалів врятували 35 осіб, з яких 6 дітей.

У свою чергу, мер Дніпра Борис Філатов повідомив, що внаслідок влучання цілий район знеструмлено повністю і відключено від систем життєзабезпечення.

Нагадаємо. що під час нового масованого обстрілу України в суботу, 14 січня, російські військові вдарили по багатоквартирному будинку в Дніпрі. Внаслідок удару був знищений увесь під'їзд будинку.

Раніше ми повідомляли, що кількість постраждалих унаслідок влучання ворожої ракети у багатоповерхівку Дніпра зросла до 39 людей.

Також стало відомо, що українським військовим вдалось збити чотири ракети у Кривому Розі, але ще одна влучила у жилий сектор, є загиблий.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: