Після нової атаки рф у Молдові впали уламки ракети

Читать на русском
Після нової ракетної атаки рф в суботу, 14 січня, співробітники прикордонної поліції Молдови виявили уламки ракети у районі, що межує з Україною.
Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova

Після нової ракетної атаки рф в суботу, 14 січня, співробітники прикордонної поліції Молдови виявили уламки ракети у районі, що межує з Україною.

Про це повідомило Міністерство внутрішніх справ Молдови.

Відомо, що уламки ракети виявили у Бричанському районі на кордоні з Україною.

«Після масованих бомбардувань України росією патруль прикордонної поліції виявив сьогодні вдень у районі прикордонного сектору Ларга залишки ракети, випущеної внаслідок російських повітряних ударів по Україні», – йдеться в повідомленні.

У зв’язку з інцидентом у Молдові збільшили кількість поліцейських патрулів у прикордонній зоні з Україною, а також вжили негайних заходів щодо захисту району та було оповіщено службу порятунку.

Варто зауважити, що це вже третій випадок падіння на територію Молдови уламків ракет через обстріл України. Попередній інцидент було зафіксовано 5 грудня.

Нагадаємо, що у суботу, 14 січня, російські окупанти знову випустили ракети по Україні. У низці регіонів працювали системи ППО.

Під час атаки російські військові вдарили по багатоквартирному будинку в Дніпрі. Щонайменше 27 людей постраждали, п'ять людей загинули.

На Харківщині та Львівщині ворожі ракети влучили в об‘єкт критичної інфраструктури.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: