Окупанти під час вчорашньої атаки випустили половину з підготовлених «Калібрів» в Чорному морі

Читать на русском
Російські війська під час атаки в суботу, 14 січня, використали половину з підготовлених до удару Калібрів в Чорному морі.
Укрінформ

Російські війська під час атаки в суботу, 14 січня, використали половину з підготовлених до удару «Калібрів» в Чорному морі.

Про це повідомила начальниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в етері телемарафону.

За її словами, решта ракет залишається на бойовому чергуванні, їх окупанти можуть використати у будь-який момент.

Скібіцький розповів, скільки ракет за місяць може виробляти рфРосійська промисловість за місяць може виготовляти 50 ракет різних типів, вважають у розвідці.

«Вчора ми бачили, що вони дійсно спорядили аж п'ять ракетоносіїв. Серед яких один підводний. І використовували ракети типу «Калібр» під час масованої атаки. Якщо вчора в Чорному морі перебував запас - 36 ракет, то близько половини вони використали під час атаки і залишаються на бойовому чергуванні ці ракетоносії», – додала Гуменюк.

Нагадаємо, що у суботу, 14 січня, російські окупанти знову випустили ракети по Україні. У низці регіонів працювали системи ППО. Було знищено 25 із 38 ракет різних типів.

Під час атаки загарбники цілеспрямованим знищили багатоповерховий будинок у Дніпрі, 20 людей загинуло, багато поранених. За даними ПС ЗСУ, терористи вдарили по будівлі важкою ракетою Х-22, призначеною для знищення авіаносних груп у морі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: