Внаслідок російських обстрілів знеструмлена вся Харківська область

Читать на русском
Харків та усі громади області повністю знеструмлені внаслідок влучання російських ракет по об'єктах енергетичної інфраструктури.
фото: SSIGNatenko

Сьогодні, 14 січня, росіяни завдали ракетних ударів по Харківській області. Внаслідок цього електроенергія відсутня у всьому регіоні.

Про це повідомляє «Суспільне», з посиланням на заяву речника «Харківобленерго» Володимира Скічка.

«Харків та усі громади області повністю знеструмлені внаслідок влучання російських ракет по об'єктах енергетичної інфраструктури», - йдеться у заяві.

Згідно з його словами, нині на підприємстві не мають точних прогнозів, коли відновлять енергопостачання.

Масований російський обстріл: у яких регіонах наразі працює ППОВ Україні в суботу, 14 січня, знову звучить масштабна повітряна тривога у всіх регіонах. У низці областей вже працюють системи ППО.

Як до цього зазначав голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, в області було зафіксовано 2 «прильоти» ворожих ракет в об‘єкт критичної інфраструктури.

При цьому, мер Харкова Ігор Терехов на своєму Телеграм-каналі повідомляв, що у місті працює наземний транспорт, який не залежить від електроенергії.

«Ми задіяли схему автобусних маршрутів на випадок відключення електроенергії, які дублюють основні магістральні маршрути трамваїв та тролейбусів», - заявив Терехов.

Раніше стало відомо, що Лозівська громада у Харківській області сьогодні була повністю знеструмлена.

На Харківщині під час масованої ракетної атаки були зафіксовані два ворожі «прильоти» по об'єкту інфраструктури. О 15:49 у Харкові зупинилося метро на тлі атаки росіян. При цьому більшість районів міста було знеструмлено відразу після вибухів.

Нагадаємо, що в суботу, 14 січня, у низці областей України застосовані аварійні відключення електроенергії через загрозу ракетних ударів російської армії.

Також ми повідомляли, що вранці окупанти вдарили ракетами С-300 по Харкову.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: