Масштабна повітряна тривога: повідомляється про перші пуски ракет по Україні

Читать на русском
Глава Київської ОВА повідомив про загрозу ракетного обстрілу, а голова Миколаївської ОВА - що над Україною вже перші ракети.

В Україні в суботу, 14 січня, знову звучить масштабна повітряна тривога. Глава Київської ОВА повідомив про загрозу ракетного обстрілу, а голова Миколаївської ОВА – що над Україною вже перші ракети.

Повітряна тривога зараз оголошена майже у всіх регіонах.

Ракетні обстріли: порівняння шести останніх масованих атак росіїПорівняння шести останніх масованих атак hосії – на інфографіці. Зазначимо, з кінця листопада росія стала випускати менше ракет за один раз.

«Київська область! Загроза ракетного обстрілу. Не ігноруйте повітряну тривогу. Знаходьтеся в укриттях та безпечних місцях», – написав голова Київської ОВА Олексій Кулеба у Telegram.

«Перші ракети над Україною. Сподіваюся, помиляюся», – повідомив голова Миколаївської ОВ Віталій Кім у Telegram, додавши пізніше: «Ні, не помиляюся».

При цьому деякі Telegram-канали вже повідомили про перші збиті ракети силами української ППО.

В ОПУ закликали українців не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

Нагадаємо, сьогодні вранці росія атакувала об'єкти критичної інфраструктури у Києві. Під час атаки ворога у селі Копилів на Київщині були влучання в житлову забудову.

У ЗСУ озвучили подробиці ракетної атаки та попередили про можливий новий удар сьогодні.

Раніше вранці окупанти вдарили ракетами С-300 по Харкову та Запоріжжю.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: