У ЗСУ повідомили, що росіяни втратили глибокий тил на Таврійському напрямку

Читать на русском
ЗСУ роблять усе, щоб знищити максимальну кількість сил та засобів окупантів на Таврійському напрямку

У російських окупаційних військ на Таврійському напрямку фактично вже не існує такого поняття, як глибокий тил завдяки успішним контрнаступальним операціям Сил оборони України.

Про це повідомляє командувач оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія» бригадний генерал Олександр Тарнавський, йдеться у Телеграм-каналі МОУ.

«На Таврійському напрямку такого поняття, як «глибокий тил», для ворога уже фактично не існує. Ми успішно проводили контрнаступальні операції на Харківському та Херсонському напрямках завдяки вдалому поєднанню вогню та маневру», – наголошує генерал.

Рейтинг найсильніших армій світу: яке місце посіли Україна та росіяУкраїна піднялася на 15 місце у рейтингу найсильніших армій світу. Росія залишається на другому місці, але укладачі рейтингу зазначили, що війна пролила світло на рівень готовності, навчання та постачання її військ.

При цьому, командувач угрупування «Таврія» зазначив, що тепер українські війська контролюють усі спроби ворога організувати ефективну оборону та створити умови для активних дій.

Тарнавський також запевнив, що ЗСУ роблять усе, щоб знищити максимальну кількість сил та засобів окупантів навіть під час відносної стабільності своїх позицій.

«Чим більше ми знищимо їх зараз, тим менше буде роботи в ході остаточного звільнення України від загарбників», – наголосив командувач «Таврії».

Нагадаємо, що у Соледарі тривають важкі бої, але місто під контролем ЗСУ, попри фейкові заяви окупантів.

Варто зазначити, що українські бійці станом на п'ятницю, 6 січня, мають успіх на ділянці фронту Сватове – Кремінна. Проте деокупація ускладнюється низкою чинників.

Британська розвідка вважає, що Кремінна може стати загрозою для окупантів на Бахмутському напрямку.

Також ми розповідали, що російські військові можуть підірвати дамбу Сватівського водосховища на Луганщині, щоб сповільнити ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: